hits

Menn tror at de får mer sex hvis de kjøper dyre ting til seg selv

Driving a car
Licensed from: cookelma / yayimages.com

Hvis du gifter deg med en fullrigger, bli da ikke forbauset om hun kommer for fulle seil. Menn på sin side tror at de får mer sex hvis de kjøper dyre ting til seg selv. Heng med.

Jeg står i en lang polkø på Skøyen i Oslo. Det er fredag ettermiddag. Jeg skal bare ha to flasker vin. Jeg venter tålmodig på at det skal bli min tur. Foran meg står en kvinne som jeg uten å nøle vil kalle en fullrigger. Hun er tungt behengt med smykker og parfyme, har høyt hår, voldsom pels, fremskutt hake, grundig makeup, og den lett nasale, selvfølgelige vestkantstemmen, samt en holdning som ikke later noe tilbake at ønske hva gjelder status og fremdrift, med mindre du står midt i fartsretningen og ikke ønsker å bli kjørt rett ned.

- Det blir 10.800 kroner, hører jeg mannen i kassa si til damen.

Hæ! Ti tusen åtte hundre kroner. Er det mulig? Jeg blir stående å gape. Jeg har aldri sett noen kjøpe så mye polvarer før. Dette er åpenbart en fullrigger i medvind. Jeg er imponert. Damen får hjelp til å bære godsakene ut i en ventende bil. De må gå flere vendinger for å få med seg alt.

Nå blir det min tur. Det er fort gjort
- Det blir 250 kroner. Trenger du pose?
- Nei, takk. Jeg tar flaskene rett i sekken.
- God helg.
- Ja, god helg.

Utenfor polet hiver jeg sekken på ryggen og setter meg på sykkelen. Jeg nikker til fullriggeren. Vi er i strålende humør begge to. Det er ukas beste dag. Det er fredag. Vi lever i et land hvor det er fest nok til alle. Noen får litt større porsjoner enn andre, sant nok, men likevel. Det er gode tider nå.

Mens jeg sykler hjemover begynner jeg å lure på hvor mye damer egentlig shopper for. Jeg bestemmer meg for bedrive litt superenkel forskning, eller søke på Google som det også heter.

Slik kommer jeg frem til en artikkel som avslører at det er 300.000 dansker som er sykelig opptatt av å shoppe. Jeg finner også en opplysning om at fordi menneskeheten for en tid tilbake levde av å jakte, samt sanke mat i naturen, liker damer nå å lete etter ting i butikker, mens menn kjøper ting de tror skal bidra til å gi dem sex.

Det viser seg at menn tror at de får mer sex hvis de kjøper slike ting som luksuriøse klokker, siste skrik i mobiltelefoner og fine biler, i følge forsker Daniel Kruger ved University of Michigan. Kruger undersøkte menn mellom 18 og 45 år og fant at graden av økonomisk forbruk var direkte relatert til forventninger om antall seksualpartnere, går det frem av nettstedet forskning.no.

En annen og nyere undersøkelse viser at 55,3 prosent av norske kvinner har opplevd ulovlige seksuelt krenkende handlinger. De ble ikke spurt om hva de syns om mannens klokke, mobil eller bil.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar