hits

Til pissoaret skiller oss ad


Mine Damer og Herrer! Jeg har fått det for meg at jeg vil holde en tale om likestilling. Det blir ganske sikkert skandale. Hvis vi gir jernet. Heng med. Vi skal på byen. Dette blir gøy.

Mine Damer og Herrer! Hva er stillingen? Er vi like nå? Er vi det? Neppe. Men er det utvikling å spore? La oss si fra tidenes morgen og frem til nå? Er det utvikling? Er det det? Går det riktig vei? Er det utvikling? Klart det.

Mine Damer og Herrer! Det første jeg vil trekke frem er den østeriske legen Sigmund Freud (1856-1939). Dere kjenner selvsagt gode, gamle, rare Sigmund. Han lanserte teorien om at de fleste kvinner kan komme i skade for å lide av såkalt penismisunnelse. At de svært gjerne vil ha en slik greie mellom beina som menn har. Det drømmer de om. Kvinnene. Mente Sigmund.

Mine Damer og Herrer! Den andre jeg vil nevne er en annen østerriker, Wilhelm Reich (1897- 1957), som var Freuds elev og som bodde i Norge. Wilhelm fant opp såkalte orgonskap. Dette var noen skikkelig tunge skap av tre som som kvinner kunne sitte inne  i for å utvikle seg seksuelt. Wilhelm mente at han hadde oppdaget den nye fysiske energiformen orgon under studier av orgasmefunksjonen. Ved en såkalt orgonakkumulator (orgonskap) mente han at orgon kunne lades opp til bruk i behandling av særlig kvinner. Wilhelm solgte slike orgonskap til alle som ville ha. De solgte som varme hvetebrød.

Mine Damer og Herrer! Det er jo de mest fantastiske oppfinnelser som har sett dagens lys. Penismisunnelse og orgonskap. Hva gir du meg. Det er helt utrolig. Hva menn kan finne på. Men tro nå ikke at utviklingen står stille. Det kommer stadig nye oppfinnelser. Det gjør jo det. Hvis man tar et eksempel. Og det eksempelet er meg. Så blir jeg stadig vekk forbauset, ja noen ganger blir jeg sittende å gape.

Mine Damer og Herrer! Jeg leste nylig i et blad om kvinner som har lyst til å stå når de tisser. Det høres kanskje litt rart ut. Men det er jo veldig praktisk å stå. Når du tisser. Køen på guttedo er dessuten alltid mye kjappere enn køene på damedo. Det jo noe alle vet. Pissoarer slår det meste. Klart man kan bli misunnelig på slikt.

Mine Damer og Herrer! Jeg elsker kapitalismen. Kapitalismen er som vann. Den renner der den lettest finner frem. Kapitalismen leter alltid etter bedre løsninger. Er det et behov vil kapitalismen finne på noe. Hvis kvinner vil ha en tissefant som gutter, ja da er kapitalismen der og finner på noe. Hva har kapitalismen funnet på nå da, tenker du kanskje. Jo nå skal du høre

Kapitalismen har funnet på en rekke løse tissefanter som kvinner kan tre på seg. Dette må ikke forveksles med dildoer som brukes til noe helt annet. Nei, disse tissefantene skal bare brukes til en ting. Å tisse. Freud ville jublet.

Mine Damer og Herrer! Det fins en rekke ulike modeller. Den billigste koster 169 kroner. Den dyreste jeg fant koster 389 kroner. Disse tissefantene heter slike ting som Freelax, Gogirl og Freshette. Jeg falt for Freshette som du kan kjøpe på nettet for 389 kroner. Freshette har det lengste røret. Og at lengde og størrelse betyr mye her i verden, det vet jo alle.

Mine Damer og Herrer! Det jeg nå ser for meg er et lite eksperiment. Jeg kunne tenkt meg å utstyre en passende flott dame med en Freshette. Hun kan jo montere den på seg før vi går på byen. Også kunne vi drikke et par øl i lag og le en hel masse. Og når damen føler trangen, kan vi gå på toalettet. Hun blir selvsagt med på guttedo og stiller seg opp sammen med gutta ved pisserenna, åpner smekken vipper frem røret og tisser i vei. Det er likestilling det. Jeg lover å filme når dette skjer. Trenger en frivillig. Ta kontakt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar