hits

Kjærlige antrekk

Kjærligheten har noen ganger svært gode kår i Norge. Vi er et folk av glede. Av lyst. Vi har alle muligheter. Til å elske. Se for eksempel på mine venner Børre og Charlotte. På tirsdag i neste uke. Da har de vært gift i 25 år. Tenk det.

Nå fins det sikkert folk i Norge som kan finne på glemme at de har bryllupsdag. De svimer kanskje rundt i hverdagens rutiner av kjas, mas og sure sokker. De henger i stroppen. De har helt glemt at de en gang elsket hverandre så mye og intenst at det ble bryllup og stor fest av det.

Børre og Charlotte er i den motsatte enden av skalaen. De har tenkt å lage en veldig morsom fest på tirsdag. Ikke på lørdag eller noe slikt. Nei, på tirsdag, for det er jo da bryllupsdagen er og de har vært gift i 25 år. Det må jo feires med venner og familie på et sted i Oslo. Deres ekteskap og historie skal her fremføres som et teaterstykke. One night only. Utrolig morsomt.

Dette fikk vi beskjed om for en god stund siden. Men nå som det nærmer seg sendte Charlotte ut en epost. Det er en slags bruksanvisning. Eposten, litt forkortet, går slik:

Velkommen kjære familie og venner - vi er veldig glade for at så mange har sagt JA!

Vi har fått noen spørsmål som vi tenkte å svare på;

ANTREKK
Lett og ledig i en uformell og gjerne kjærlig stil :-)

HVA ER OPPSKRIFTEN PÅ Å VÆRE GIFT SÅ LENGE?
En medgjørlig kone + en ettergivende mann.

<3lig hilsen Charlotte og Børre.

Da jeg hadde lest denne eposten, begynte jeg straks å tenke på hva som er mitt kjærligste antrekk. Det er ikke så godt å si. Jeg har en gammel, hjemmestrikket genser med hull i, som kona nekter meg å gå i, men som jeg føler oser av kjærlighet. Jeg har jo det. Men ellers så er jeg litt usikker. Derfor sendte jeg en sms til Børre og ba om hjelp. Jeg lurte på om han kunne poste noen bilder av seg selv i sine mest kjærlige antrekk. Jeg trenger noe å se etter. Jeg vil gjerne bli inspirert.

Av en eller annen rar grunn så kastet ikke Børre seg straks ut på kjærlighetens catwalk. Jeg måtte mase en hel del. Litt av forklaringen kan være at dette var midt på blanke formiddagen og at Børre var på jobb. Han har sikkert begrenset med kjærlige klær på jobben, jeg skjønner jo det. Likevel maste jeg og etter en stund sendte Børre et bilde av seg selv.

Det ga støtet til følgende sms-veksling:

"Ok, jeg må nok på Dressman, den skjorta der har jeg ikke". Baard.
"Du må nok heller på Follestad - dyrt og kjærlig". Børre.

Slik ligger det altså an. Jeg er veldig spent på antrekkene på tirsdag. Jeg er det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar