hits

Grillet ulv ved svenskegrensen

Grilling marinated meat
Licensed from: Digifoodstock / yayimages.com


Senterpartiet fosser fram over hele landet. I Sogn og Fjordane får de 33,5 prosent av stemmene, skriver avisen Nationen i dag.

At mer enn 1 av 3 velgere vil stemme på Senterpartiet er imponerende. Partiet kan sikkert få 50 prosent av stemmene og danne Regjering alene, hvis de bare satser litt mer. Å sette opp en mur langs svenskegrensen og tvinge svenskene til å betale for denne kan være en klar valgkampsak. Muren kan ha innebygde grillelementer som slår seg på automatisk i møte med ulv eller importerte landbruksprodukter. "Grillet ulv ved grensen", kan bli et bra slagord.

Det er nærliggende å anta at ulv smaker som hundekjøtt. Er man interessert i dette vil et raskt søk på nettet gjøre at man finner Geir Helgesen, direktør for Nordisk institutt for Asiastudier i København.  Han har vært i flere land i Asia og sett hundekjøttindustrien på nært hold. Til avisen VG utaler Helgesen:
"Jeg har selv relativt nylig fått servert hundekjøtt to ganger. Det er egentlig veldig bra kjøtt, velsmakende, godt og magert". Han sier også at hundekjøttet gjerne blir servert i en suppe med mye grønnsaker, skåret i tynne, tynne skiver. "Det er veldig mørt og magert og ikke så krydret, så hvis nordmenn fikk det servert ville de nok si at det var fantastisk bra". Sitat slutt. Mer her.

Kom igjen Senterpartiet. Vi er klare for ulve-suppe! Eller lettsprengt ulv. En smak helt på grensen. Make Norway Wolf Free Again.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar