hits

Nå blir nok kona kåt

Samlivsekspert Solveig E. Vennesland ble for noen år siden berømt for å ha uttalt til avisen Agderposten at "Menn som måker snø får mer sex".

Denne uttalelsen skapte alminnelig begeistring i Nettavisen og en rekke andre aviser, og ble delt utrolig mange ganger i sosiale medier. Solveig E. Vennesland kunne jo sagt flere ting. Hun kunne sagt: "Hvis du løper ut og måker vekk all snøen, skal jeg ta tiden på deg".  Eller hun kunne sagt at for meg er støvsugeren og vaskebøtta nesten som ulike varianter av sexleketøy. Ja, altså, ikke i bokstavelig forstand, da, men mer som et slags sentralstimulerende tiltak. (Dette må ikke forveksles med sentralstøvsuger, som er noe helt annet).

Når mannen hører slikt, vil han straks sprette opp og begynne å jobbe seg svett, gjerne i bar overkropp, slik at svetten fremhever musklene. Husarbeidet kan gå unna i en fei. Det kan skje sommer som vinter, når fruen i huset for eksempel har fått lyst til å sove litt frempå. Hun vil da kunne få lyst til å rope mannen tilbake til køya etter endt dyst og be ham gjør seg klar for belønningen. Det kan tenkes at det kommer til å skje. Det kan jo det.

Her det naturlig å minne om myten om håndverkere. Slike er gjerne muskuløse, veltrente og ustoppelig attraktive. Seksuelt. Noe annet er såkalte vanlige nordmenn. Skal vi være ærlige er det vel mer snakk om forholdsvis utrent materie i såkalte vanlige nordmenn. Kroppene er gjerne et sett med tilfeldige deler som henger og slenger, det meste av tiden, relativt ubrukte. Både her. Og der. Såkalte vanlige nordmenn kan også tenkes å ha dårlig rygg, stor risiko for hjerteinfarkt og betydelig manglende innsikt i egne begrensinger. Å friste en slik kar med sex kan med andre ord lett få alvorlige  konsekvenser.

En tidlig morgenstund kan en typisk nordmann, fylt av sexlengsler, kanskje ha karret seg ut av sengen og begynte med tungt husarbeid som han tror at kvinnen vil like. Han kan da ganske fort ha gått på en smell. Derfor ligger han med prolaps i ryggen, og vrir seg i smerte og er helt ute av stand til å røre seg. Kanskje ligger han som en liten ubrukelig og bortgjemt haug i et hjørne av huset, kanskje nede i kjelleren eller noe. Da tenker han sikkert: "Nå blir nok kona kåt". Han tenker nok det.
(til glede for nye lesere)
Mine 25 mest leste petiter

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar