hits

De aller beste triksene på Tinder

Human bed sex
Licensed from: ia_64 / yayimages.com
Sugen på sex? Vil du prøve noe nytt og spennende? Har du tenkt på hva som da er den aller best måten? Hvordan du kan fremheve deg selv på Tinder? Eller på andre sjekkesteder?

Jeg tror at du kan lære utrolig mange nye triks ved å ta i bruk ordene som folk bruker i boligannonser. Boligannonser har helt suverene formuleringer. De kan du helt uten videre rappe og bruke om deg selv.

For min egen del har jeg har skamløst valgt å benytte boligannonsene som sto på trykk i et boligbilag i Aftenposten ("150 boliger til salgs"). Jeg vurderte først å bruke lørdagsutgaven av Dagens Næringsliv, men her psyket jeg ut ganske raskt. Det ble for svulstig. Det må jeg bare si. Jeg vil jo gjerne fremstå som noenlunde oppnåelig.

Jeg må innrømme at noe av det første jeg falt for var uttrykket "Kommer for salg". Jeg liker strategien, å skape forventninger. Bygge opp stemningen. Kan du si. "Helt unik"  "Må sees!" Det har du meg.

Det andre jeg fant var overskriften "Nylig oppgradert til dagens standard, samtidig som man har bevart det klassiske utrykket med originale detaljer". Dette vil jeg hevde at det er full dekning for å si. I mitt tilfelle. Hvis man ser bort ifra noe etterslep hva gjelder vedlikehold, så bedriver jeg kontinuerlig oppgradering ved hjelp av sykling, svømming og noe manisk tråling i skauen etter sopp om høsten. "Visning etter avtale". Jeg er dessuten såkalt hel ved, eller som det heter på side 44 i Aftenpostenbilaget: "Fantastisk tømmer med rosemaling. Absolutt ingen råte."

Hvis man for øvrig ser nærmere på kroppen min så vil man trolig oppdage at den er blitt godt voksen og at det kan være naturlig med overskriften "Siste salgstrinn",  "Nå eller aldri". Jeg kan sikkert også være "En urban oase", tilby "Sol hele dagen"  og jeg er "Barnevennlig og idyllisk".

Det kan videre være en ide å gå systematisk til verks. Hvis man ser for seg Baard så er han jo nesten to meter lang. Hodet er "Plassert høyt, ligger fritt med storslagen utsikt". Når det gjelder magen så er den "Påkostet", "Pent opparbeidet", "Svært innbydende", har en "Sentral beliggenhet" og er til tider "Herskapelig". Kroppen er på en måte "Horisontaldelt". Der ryggen slutter vil man finne en "Fantastisk endeløsning over fire plan med høy standard". Det er dessuten "Separat kjellerinngang".

På motsatt side, i skrittet, vil jeg si at man finner en "Stille og sentral beliggenhet", og et "Sjarmerende Oppussingsobjekt". Dette området er godt "Oppvarmet om vinteren" (Jeg er nøye med å bruke stillongs). "Uten gjenboere". "Ingen forkjøpsrett". "Først til mølla".

Når det gjelder de nedre deler av kroppen så snakker vi her om noen lange pipestilker, "Arealeffektivt utnyttet", og jeg går gjerne i sandaler, "Luftig og smakfullt". "Lave felleskostnader".

Alt i alt vil jeg si at jeg er "Moderne, tiltalende og romslig", med "God takhøyde". Ofte kan vi snakke om "Havutsikt" (noen ganger også utsikt til elver eller små ørretvann). Jeg kan dog ikke tilby "Alle faciliteter", men det går "Buss i de fleste retninger".

Ønsker forøvrig gjerne velkommen i "Store grøntarealer".

Omkostninger: Minimale.

Byggeår: 1962.

Se også mine 25 mest leste petiter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar