hits

Dracula jakter på deg på Majorstua

Vampyren Dracula rusler rundt på Majorstua i Oslo og tilbyr sine tjenester. Det oppdaget jeg i går.

Jeg fikk en SMS fra en skjønnhetssalong. Jeg kan få en full Dracula-behandling for bare 2.500 kroner.

Den brutale vampyrgreven Dracula fra Transilvania ble først berømt i 1897 da han startet sin jakt på blod i Londons gater. Nå tilbyr vampyren åpenbart sine tjenester i Oslo. Siden jeg aldri før har fått en full Dracula-behandling så søkte jeg litt på nettet. Jeg fant ut at "Hollywoods stjerner benytter denne metoden for å beholde ungdommens glans. Hollywood-kjendiser som Angelina Jolie og Kim Kardashian er store tilhengere av denne behandlingen!" Leser jegI

I SMSen, som jeg fikk, blir det opplyst at ordinær pris er 3.800. Nå 2.500 kroner. Når jeg er ferdig hos Dracula kan jeg få noe annet som jeg heller ikke vet hva er. Det  kalles MonaLisa Tough og skal være veldig intimt. Ord. pris 5000 kr, nå 2500 kroner.

Det opplyses på nettet at Dracula-behandlingen også brukes innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

Metoden kan også stimulere til benvekst og forebygge hårtap, står det.

Dette høres jo helt utrolig ut: Er du kortvokst. Kjør på med Dracula og du får lange ben.

For å få til dette må du riktignok være positiv til sentrifugering. Man kommer til å tappe ut av deg en mindre mengde blod. Dette blodet skal så sentrifugeres. Blodets egne vekst -/stamceller blir på denne måten konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette inn i de aktuelle områdene man ønsker å behandle.

Utrolig hva man får for bare 2.500 kroner i våre dager. Jeg vet ikke om det fins billigere løsninger, gjør det selv sett som du kan kjøpe på nettet. Vær din egen vampyr hjemme på badet. Eller hvor du har lyst. Kos deg om kvelden. Eller kanskje man kan få til Home partys der vi injiserer hverandre i en fei (vampyrene møtes for felles tapping, sprut og glede).

Det er som man forstår uante muligheter.  Blodig alvor!

Alternativt kan du brygge deg en Bloody Mary og definitivt gjøre noe helt annet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar