hits

De mest sexy jobbene

carpenter with hammer
                  
Tusen svenske kvinner er nylig spurt om hvilke jobber de syns det er mest sexy at menn har.

Denne nyheten fikk betydelig oppmerksomhet takket være P4 i går. Undersøkelsen er uført av motesiden Modette. Informasjonssjefer er dessverre ikke på lista som ser slik ut:

7. Vekter/dørvakt
6. Akademiker
5. Soldat
4. Lege
3. Politi
2. Brannmann
1. Snekker

Her er jeg blitt fristet til å forta litt såkalt utrolig lettvint forskning, også kalt et søk på Google. Slik finner jeg en undersøkelse fra 2015 utført av datingsiden Møteplassen der 2937 norske single er spurt om hva de syns er sexy. Kvinnene kåret snekker og politi som de mest sexy yrkene. Brannmann kommer som en sterk nummer to. Nesten ingen vil ha lærere. Guttene vil ha sykepleiere (41 prosent) tett fulgt av flyvertinner. Nesten ingen menn vil ha brannkonstabel (2 prosent).

Trenden bekreftes av en undersøkelse utført av TV2 i 2008. Også her kom sykepleier på topp. På direkte spørsmål kom "Programleder i God kveld Norge" på en hederlig 4 plass, foran politi.

Ikke noe yrke tiltrekker damene mer enn musiker i et band. Fotballspillere er ut, melder hegnar.no i 2013.
Finansfolk (18 prosent) er mest utro, melder side3.no. De fleste foretrekker å være utro på Plaza hotell i Oslo. Se petiten "Utro Anyone?"

Hvis menn skal ha en sexy hobby bør de velge matlaging, viser en annen undersøkelse. Ikke et ord om renhold i hjemmet. Hva var det jeg sa.

For øvrig er det nå alt for dårlig søkning til yrkesfag i videregående skole.  Søknadsfristen nærmer seg. Send det videre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar