hits

Nesten som Arnold Schwarzenegger


Det er noen som elsker sin motorsykkel så høyt at de opererer inn en chip i håndleddet for å få start på motoren.

Jeg kjenner en fastlege i Asker som har vokst opp på gård. Han er vant til å håndtere alle praktiske problemer etter hvert som de dukker opp. Han tar med seg sin praktiske holdning når det kommer til menneskekroppen. Han tar fortløpende grep. Det kan være kroppsdeler som har begynt å henge og slenge. Det kan være noe annet som må repareres. Denne fastleger er som et middels verksted. Han er villig til å operere ting inn i kroppen din, fort og greit, og med bare en liten egenandel (200 kr).

Jeg kom til å tenke på dette da jeg leste bloggen til Maria Høili. Denne damen følte at det var veldig nødvendig å operere inn et halvt kilo med silikon i hver pupp. Etterpå oppdaget hun at det er veldig ubehagelig å ha et halvt kilo med silikon i hver pupp. Særlig når hun skal bevege seg med. Og derfor angrer hun. Hun har skrevet om sin anger med bilder av puppene i bloggen.

Jeg er i og for seg ganske glad fort at det ikke er så mye press på mannfolk for at de skal putte silikon inn i sine mandige deler for å fremstå som mer mandige. Rent bortsett fra at det sikkert ville hindre fremkommeligheten, så mener jeg at det dessuten høres veldig ubehagelig ut. 

Nå må jeg skynde meg å si at denne fastlegen, som jeg kjenner der ute i Asker, slett ikke driver og putter silikon inn i folk, men han er for øvrig villig til å strekke seg langt. Nylig kom det inn en kar med mye hår og kropp som kjører Harley-Davidson. Å kjøpe seg en slik sykkel er en av de raskeste metodene du kan benytte for å få deg ny identitet, nye venner, nye muligheter for å drive med kolonnekjøring også om sommeren, på fjelloverganger og andre steder.

Når har det blitt slik i vår teknologisk galopperende verden at det liksom ikke er noen grenser. Før fikk man for eksempel utlevert en nøkkel om man kjøpte seg en bil eller en motorsykkel. Men nå for tida er det plutselig blitt helt unødvendig med nøkkel. Man kan bare trykke på en startknapp, for kjøretøyet kjenner deg igjen takket være en chip.

Hvor man skal ha denne chipen er selvsagt frivillig. Noen vil kanskje ha den i lommen. Mens andre vil som man forstår ha den operert inn i håndleddet. Dette får meg til å tenke litt på faren for betennelser og dessuten på Arnold Schwarzenegger i rollen som The Terminator i 1984. Her er Arnold blitt en maskin. Han er dessuten sinnsykt god til å kjøre motorsykkel og helt umulig å ta livet av. Nå blir man kanskje ikke helt Terminator av å operere inn en chip i hånden, men man kommer jo et godt skritt nærmere maskinen og blir en del av den. Man blir jo det. God tur og lykke til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar