hits

Mann, vær stolt av puppene dine

- Denne gutten har aldri laget bedre musikk enn den han skaper akkurat nå. Og stemmen. Den smygende, sterke vokalen som endelig kommer til sin rett i det mer dempede lydbildet. Justin synger bedre enn de fleste andre pop- og R&B-sangere der ute, skriver Aftenposten i dag, under overskriften Mann (47): - Derfor elsker jeg Justin Bieber.

Mens jeg leste dette i dag kom jeg brått til å tenke på hva som er det flaueste du kan finne på å gjøre som mann. Hvilke overskrifter ville du i så fall satse på, for virkelig å skape en klein stemning?

Min favoritt er:

"Mann, vær stolt av puppene dine"

Denne overskriften kom jeg på da jeg så et bilde av Vladimir Putin, som gjerne lar seg avbilde i bar overkropp sammen med en gjedde eller en bjørn eller noe annet som han kunne ha drept med sine egne hender. Å ri på en hest med mannepuppene sine er også ganske bra, skal vi tro Putin.

Man kan sikkert også få gode ideer til flaue overskrifter ved å følge med på TV-serier som "Pinlige sykdommer" eller "Paradise Hotel". Her bør man vite at 1 av 3 plages av hemoroider, i følge lommelegen.no. Det er med andre ord store muligheter. Jeg ser for meg overskriften:

"Han gir hemoroider et ansikt"

Men nå er det altså Mann (47) som elsker Justin Bieber. Jeg ser det for meg. Jeg tenker på hvordan det føles å stå der foran scenen når Justin lar seg heise ned fra himmelen som en engel, eller når han velter en flaske vann på scenen som en Gud og løper gråtende ut for å forlate landet, oppløst i følelser.

Lykke til med konsertene i kveld og i morgen, Mann (47). Det blir garantert overveldende sterkt å møte Justin i Norge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar