hits

De fleste norske kvinner er sexy og kler seg som de vil


Hva vil det si å være norsk? Jeg spurte Google og fikk interessant svar.

Hvis man søker på "How to be a Norwegian" er noe av det første som kommer opp en side som heter "How to Be Polite in Norway".  Her lærer du at første bud i Norge er å ikke skryte av seg selv.  Det nest viktigste er å følge trafikkreglene og aldri tute. Norge er dessuten full av venstreradikale som ikke liker å gå i dress og som har sterke meninger om andre lands utenrikspolitikk. Nordmenn bruker helst fornavn, men kan droppe dette hvis det er snakk om forretninger. Å komme presist er ekstremt viktig i Norge, heter det. Skal du klare deg bra i Norge må du dessuten respektere at folk flest har en rimelig stor intimsone, hold avstand. Du må også respektere at de fleste nordmenn er reserverte og introverte og at det regnes som meget uhøflig å snakke høyt. Du må også akseptere at de fleste norske kvinner er sexy og kler seg som de vil, særlig om sommeren. Nesten alle snakker engelsk. Tips er ikke nødvendig. Svært få vil ha kontanter og det er sjelden lurt å diskutere religion.

Nettstedet goabroad.com forteller at det første man bør vite om Norge er geitost, og at brunost brukes i sausen til reinsdyr. Det andre man bør vite er at man kan ake i Korken fra Frognerseteren, ta i bruk engangsgrill ved Sognsvann eller besøk Freia Sjokoladefabrikk. Det er dessuten høyst uvanlig å ikke besøke Bergen.

Nettsiden "Inside Out of Norway - You're in Troll Country" anbefaler å aldri antyde at for eksempel svensker er bedre enn nordmenn. Unngå også øyekontakt og forsøpling av bakgården. Er det andre ledige seter, ikke sett deg rett ved en fremmed. Kom presis, si bare hyggelige ting om kongen og lær deg gjerne setningen "It`s typically Norwegian to be good". At nordmenn ofte er gode i sport som ingen andre bryr seg om, er tabu å nevne. Ha respekt for at hver nordmenn har sin dialekt.

Nettsiden "Do You Really Want To Live In Norway?" forteller at skal du flytte til Norge, bør du ha en jobb, kjenne minst en norsk familie, snakke språket, ha minst en bachelorgrad, ha en god del penger og være klimatisk tilpasningsdyktig.

UDI på sin side starter med å opplyse om at du kan bli en nordmann ved å bli født her eller bli adoptert.  Mer om saken.

Dette var bare de aller, aller første treffene jeg fant. Det er hundrevis av flere. Det er ingen mangel på gode råd om How to be a Norwegian. Tvert om. Mest overaskende er at jeg fant null tips om skismøring, men veldig mye om hva som er lurt for å få draget. Her er hverken brunost eller skummet melk nevnt. Takk for oppmerksomheten.


Uten knekkebrød, brunost og slikt, stopper Norge.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar