hits

Ung vilje og sjarm slår alt

Jeg vet ikke om du er kjent med fenomenet Uggs. Det er noen brune greier til å ha på beina som koster et par tusen kroner og som ikke tåler vann? Har du prøvd å si nei til dette?

Som en helt alminnelig bløthjertet og lettlurt far er jeg offer for PR-kampanjer som dukker opp i kreative fasonger. I en tidligere petit gjaldt det for eksempel å kjøpe en livsfarlig trampoline med åpenbar fare for hodeskader i hagen. Datter Frida plasserte da et høyt antall gule postitlapper rundt om i huset, på rare steder, som for eksempel midt inne i dorullen. Du sitter der og aner slette ingen fare, drar ut et par tørk og plutselig kommer det en postitlapp som roper "Trampoline Nå".

En kampanje, som jeg nesten hadde glemt, dukket opp i dag tidlig. Frida hadde nemlig ryddet på rommet sitt og funnet noe som kunne kastes. Det er gammel kampanjemateriell laget i keramikk på skolen som kom for dagen..

Hensikten med kamapnjen var å rette oppmerksomhetene mot det faktum at en oppvekst uten Uggs var et slags overgrep. Dette kunne man si masse om. Men la oss nøye oss med å konstatere at få ting er sterkere en ung vilje og sjarm. Slik er det bare.

Trøsten er at lenge, lenge etter at Uggsene til Frida er slitt ut og glemt kommer jeg til å ha en fin holder til penner og blyanter på kontoret. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar