hits

Norges mest delte stein


22.000 nordmenn har de siste dagene blitt så begeistret for Slankesteinen at de har trykket liker på Facebook. Farsotten raser nå over hele landet og er blitt så ille at Statens Vegvesen advarer mot å plukke stein i veikanten da det kan utløse ras.


Bak farsotten står Vanskeligere Liv som for noen dager siden presentere det eneste slanke/kom i form middelet som støttes av 100% av alle leger i Norge. "Slankesteinen" En stein du tar med deg 1 km ut i skogen. Gjem den, og sjekk at den ligger der hver dag. Etter en uke tar du den med 2 km, og gjør det samme. Etter et år er du 52 km ute i skogen, har bedre pust, bedre muskler og flere kilo lettere. Helt Gratis! PS, Begynn med å finne steinen. Den ligger ute.

Flere tusen har til nå deltatt i debatten om Slankesteinen. Om man kan kjøpe designsteiner, om steinen bør være norsk, om det er lov å bruke grus og alle andre tenkelige forslag diskuteres i det vide og brede.

En foreslår for eksempel å levere steinen 52 km ute i skogen sammen med et overvåkingskamera slik at han slipper å gå så langt for å sjekke om den er der.

Vi gratulerer Vanskeligere Liv med suksessen.

Mer om saken her


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar