hits

Snømann fra 2013 selges høystbydende

Arild Lihaug fra Bergen la i fjor ut en annonse på Finn.no som lyder sånn: Lite brukt Snømann fra 2013 selges til høystbydende. Den er brukt kun 1 gang. Se annonsen her:

Snømannen ble solgt for 6.000 kroner. Nå har Arild en ny annonse ute. Foreløpig har han fått et bud på 10.000 kroner. Og det stopper ikke der. For Arild og kompisen Bjørn Dåvøy har i løpet av åtte uker samlet inn over 150.000 kroner til akutthjelp for norske soldater som har tjenestegjort i utlandet. De auksjonerer bort alt mulig rart. Auksjonen avsluttes søndag. - Det kan hende det blir 200.000. Det ser slik ut nå, sier Lihaug til Bergens Tidene.

Pengene går til Stiftelsen veteranhjelp som ble opprettet i 2008 for å kunne gi øyeblikkelig økonomisk hjelp til veteraner og nærmeste familie som befinner seg i en prekær økonomisk situasjon. Så langt har stiftelsen hjulpet flere veteraner som har opplevd personlige problemer som har ført til akutt økonomisk krise. I motsetning til andre hjelpesystemer har Stiftelsen veteranhjelp en behandlingstid på under 48 timer.

Å selge brukte snømenn er noe folk liker. Dette har rett og slett slått godt an. Tusenvis av folk over hele verden deler entusiasmen for Arild på Facebook og på andre måter.

Man kan bli i godt humør av mindre. Heia Arild!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar