hits

Å bære dildoer åpenlyst


Hva er så opprørende, sjokkerende og fryktelig at USA velger å stramme inn på retten til å ta med seg de våpen man vil, hvor man vil? Det er åpenbart ikke nok at uskyldige barn og ungdom blir skutt ned og drept på skolen. Men tar man med en dildo på skolen, da blir det bråk.


Vi skal til Texas. Det er får steder på jorden man er mer positive til våpen enn i Texas. Å ta med seg en pistol er tillatt, men går du rundt og vifter med en dildo på offentlig sted får du en bot på 500 dollar. For en dildo kan virke støtende. Og det vil man ikke ha noe av.

I høst startet en aksjon på Facebook der foreløpig over 4000 studenter ved University of Texas i Austin sier at de vil bære dildoer åpenlyst på skolen. De vil gjøre dette for å protestere mot en ny lov som vil gjøre det lettere å ta med våpen på universitetets område.

Aksjonen ble startet samme dag som en student ble skutt og drept av en annen student på Texas Southern University, og dagen etter skoledrapene i Oregon og Arizona.

Aksjonen blir markedsført i sosiale medier med emneknaggen #CocksNotGlocks

- You're carrying a gun to class? Yeah well I'm carrying a HUGE DILDO, sier initiativetaker Jessica Jin, til avisen The Daily Texan som har mer om saken her
 
Hvorfor noen blir mer provosert av en dildo enn av et maskingevær er en gåte. Det var også lenge en gåte om jorden var flat eller rund. Og de som hevdet at jorden ikke var universets midtpunkt fikk dødsstraff for å ha spottet menn med makt i kirken. Lurer på hvordan de karene hadde reagert på forslaget om å bære dildoer åpenlyst.

Fem andre saker på topp:
Å ligge med 3000 damer 
Da kondomfabrikken i Åmli ble ranet 
-Unnskyld, jeg fikk visst ereksjon
Mann, vær stolt av puppene dine
Nakne politikere setter rekord

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar