hits

Er du over snittet interessert i sex?


Før i tida, når en mann eller dame ble skilt, så tok de gjerne kjønnsorganene sine med seg på byen for å sitte der å drikke øl og kjenne at alt håp om et verdig liv rant sakte, men sikkert ut i vasken.


I dag renner dette håpet mye fortere ut i vasken. Man har nemlig effektivisert nederlagene i et voldsomt tempo. Mens man før fikk seg en smell, for eksempel hver lørdag, på et utested i Oslo som het Smuget eller lignende, kan man i våre dager få seg en på tryne hver eneste kveld, gjerne også midt på blanke formiddagen, og helst når det passer som dårligst.

Jeg sitter i et selskap og lytter til Tina, som er en veldig pen, enslig dame som lenge har ønsket å effektivisere kjærligheten. Tina er aktiv på datingsiden Sukker, slik over en  halv million nordmenn har vært før henne.

Her reduseres kjærligheten til et slags pussig jobbintervju.

- Bor du i nærheten?
- Tja.
- Er du slank og veltrent?
- Ja.
- Er du over gjennomsnittlig interessert i sex?
- Nei.
- Kan du komme over til sofakroken og et glass vin i ettermiddag?
- Nei, takk.

Mange av dem som søker lykken på Sukker gjør det med navn og bilde. Tina flørter med en fyr med et rundt ansikt. Han er litt morsom i starten, men etter en stund viser det seg at han blir stadig mindre morsom, og han er dessuten ganske masete, og selv om Tina for lengst har sluttet å svare så fortsetter han å sende meldinger.

Nå begynner det å klø på ryggen. Mannen med det runde ansiktet er ikke til å bli kvitt.

En av disse dagene står Tina i en Rema-butikk hvor hun handler ofte. Det er bare to kasser i butikken og lite trafikk. Tina har en full handkurv og nærmer seg kassen da hun oppdager at der sitter mannen med det runde ansiktet. Han har åpenbart ikke gjenkjent henne. Ikke ennå.

Tina blir nå fryktelig opptatt av å se gjennom ukeblader og slikt som står i et stativ ikke langt fra kassen. Noe må hun jo ha å gjøre, mens hun venter på at det skal komme noen å sette seg i den andre kassen slik at hun kan få betalt og flykte fra stedet.

- Men det gikk bra, spør jeg. Du kom fra det i god behold?
- Ja, jeg gjorde jo det. Men dette er min favorittbutikk.
- Og nå kan du ikke handle der mer?
- Jeg vet ikke.
- Med mindre du går forbi og speider om kysten er klar før du går inn i butikken?
- Det er nok det jeg kommer til å gjøre, fremover. Speide.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar