hits

Jeg har svindlet og lurt deg

Det er med sjokk og dyp vantro man leser Dagbladets ferske avsløring av at fotballfrue Caroline Berg Eriksens (27) syltynne kropp er mindre syltynn enn først antatt.

Hundretusener av dypt interesserte mennesker har daglig fulgt med på hva Caroline Berg Eriksens syltynne kropp driver med. Særlig da hun bare dager etter fødselen sto frem med perfekt, flat mage, var det få i Norge som var direkte uberørt.

Nå innrømmer Caroline Berg Eriksen å ha jukset med bildene av sin syltynne kropp. Hun har rett og slett manipulert bildene. Slik at hun fremstår bedre enn hun er. Nå står hun frem og angrer.

Dette har gitt meg noe å tenke på. Jeg fikk brått veldig dårlig samvittighet. Jeg må nemlig innrømme at jeg ikke er det spøtt bedre enn Caroline Berg Eriksen. Jeg har nemlig selv bedrevet en hel del fotografering og holdt helt kjeft om de skitne metodene som jeg rår over.

Som alle synder starter dette i det små. Man tøyer grensene sånn for at ting skal se litt bedre ut, men så baller det på seg. Og det ene fører til det andre. Og plutselig står man der en dag og legger ut bilder på Facebook som er direkte løgn.

Jeg har nå gått aftentur med min samvittighet og trukket ut gamle skuffer og skap slik at skjelettene har ramlet ut. Jeg har bestemt meg for å være grenseløst ærlig. Det har kanskje litt sammenheng med at det er jul og at man kan bli både mer medgjørlig og ydmyk av høytiden. Man blir minnet om at livet er skjørt og kort og at et liv bygget på løgner, ikke er et liv verdt å leve.

Så altså. Jeg har jukset. Jeg vet ikke helt hvordan det startet, men la oss ta et eksempel på hvordan det skjer. Min venn HC og jeg sitter for eksempel i en båt på Snåsavannet sommeren 2014. Været og kameratskapet er det aller beste. Fisken biter som en gal. Fiskene er til og med ganske store. Ja noen er direkte svære. Men likevel er vi ikke fornøyde. Langt der i fra. Vi vil tøye grensene. I det avgjørende øyeblikk. Når bildet skal tas.

Så hva gjør vi? Jo, vi holder fiskene litt fremover. Mot kamera. Kanskje på strak arm. Slik vil en fisk på kanskje 800 gram se ut som om den veier fire kilo. Det er jo ikke til å tro. Men dette har vil holdt på med i årevis. Skammelig.

Sånn. Det var deilig å få sagt det.

Et eksempel fra Snåsa ser du her:


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar