hits

Som en dampende Marilyn Monroe- Så du mener at det ikke hjelper at alle vet at det er et sjekketriks. Det funker like bra for det, sier jeg.

- Jepp, sier Rune. Han er såkalt spesialpedagog og vet hva som virker.

Vi sitter midt i en påtrengende førjulstid. Nordmenn flest raver rundt med store klamme hender på firmaets regning og opplever at selv den gråeste kontormus kan bli en dampende Marilyn Monroe. Litt ut på kvelden.

-Det er jo skrevet lærebøker om dette. Du kan for eksempel ha med deg en kamerat, en såkalt wingman, som støtter deg når du skal innsmigre deg hos damene. Men jeg har lest på nettet at damene gjennomskuer slike opplegg.

- Det hjelper ikke at de gjennomskuer opplegget. Det virker likevel.
- Hæ?
- Det har med reflekser å gjøre. Du reagerer helt uten å tenke.
- Hvordan da?
- På alle arbeidsplasser er det for eksempel en peacock. Vet du hva en pecock er?
- Ja, en påfugl.
- Det er for eksempel en person som liker å kle seg i en skjorte i sterke farger eller noe annet som gjør at han skiller seg ut på kontoret.
- Ja?
- Når en slik person kommer inn på en fest, så skal det ikke så mye til før han får oppmerksomhet.
- Hvordan da?

- Et klassisk eksempel er å ta på seg en cowboyhatt å gå på bar. Da blir du sett. Av alle. Med en gang. Og er du litt sjarmerende i tillegg så ligger du jo langt foran konkurrentene.

- Det der med cowboyhatten tror jeg ikke noe på. Man drar ikke damer på å være harry.

- Å, jo, da. Dessuten er det sånn at hvis noe smeller like ved siden av deg, så tenker du ikke over at du skal skvette og kanskje hoppe brått til høyre. Du bare gjør det. Vi er veldig styrt av impulser.


- Hvis en fyr står der og er "lyttende" og sier "de riktige tingene", så vil IKKE dama med en gang skjønne at han bare står der å gjør seg til. Hun skjønner ikke at han egentlig bare er ute etter en ting, og at det bare er et simpelt triks å stå der å lytte og si de riktige tingene.

- Vi er som sagt styrt av impulser. Som er rørt ut i alkohol.

Fortsatt forvirret? Trenger du flere råd? Du får utrolig mange treff på nettet hvis du søker på "Ti ting som får damene til å falle for deg", eller "Slik sjekker du opp samer" eller "pupper, lår og rumpe betyr alt". Se gjerne petiten "Mann vær stolt av puppene dine". Jeg vil også anbefale triksene som eiendomsmeglerne bruker. Se petiten "Lekker og innholdsrik kropp".

Lykke til i kveld


 Eksempel på hvordan du bruser med fjøra:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar