hits

Nakne politikere setter rekord

Det fins utrolig nok noen som syns at det å stå på tredjeplass på listen til fylkestingsvalget i for eksempel Vestfold i 2015 ikke er det mest spennende man kan drive med.

Hvis man føler det slik kan man jo prøve å gjøre det mer spennende. En mulighet er jo selvsagt å stå på førsteplass på listen til fylkestingsvalget i for eksempel Vestfold i 2015. En annen mulighet er å gjøre som Lise Marie Sommerstad (23).

Det er nå ingen nettmedier eller andre medier i Norge som har følt at det var direkte uinteressant å publisere bilder av unge Sommerstad, en inntil nylig ganske ukjent murer fra Andebu kommune.

Her vil jeg understreke at det er direkte rørende hvordan pressen tar sitt samfunnsoppdrag så alvorlig at de helt uselvisk løfter frem en helt ukjent kandidat på tredjeplassen på listen til fylkestingsvalget i for eksempel Vestfold i 2015. Dette gjør at noen og en hver kan føle seg svimmel av mulighetene som åpner seg for alle de trauste sliterne, som står langt, langt nede på listene og som håper at en dag skal berømmelsen komme også til dem.

Det er derfor all grunn til å rette en dyptfølt takk til Lise Marie Sommerstad. Men man må også få lov til å fremheve de stolte tradisjonene som har bragt henne frem til det hun er i dag. Jeg tenker ikke bare på da Per Borten kom på Dagbladets første side i bare trusa i 1969. Viktig er også kronprins i partiet Ola Borten Moes dampende erotiske stunt med en tørketrommel og en VG-journalist på nachspiel. Se petiten "Verre enn sex, løgn og brevbomber". Det er også lov til å stønne av glede når norsk-samiske politiker og tidligere leder av senterungdommen, Sandra Borch har vært så flink til by på seg selv med minimal bekledning.

Det går nå rykter om at Senterpartiets nudistgruppe har tenkt å ta regien å kreve at alle stiller nakne på landsmøtet til våren.

Dette har sammenheng med at man lenge har irritert seg over at verdenspressen bare interesserer seg for Norge en gang i året, når Nobels fredspris deles ut. Med litt innsats på Senterpartiets landsmøte kan Norge få en oppmerksomhet i verdensklasse. Vi går for rekord. Vi gjør det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar