hits

Apokalypsen i RomsdalDet ble i dag klart at selveste justisministeren vil gripe inn i Romsdal. MANNEN har i lang tid glidd ut. Noe måtte gjøres.
 Men hva?

Det har det siste døgnet blitt direkte kjølig mellom fjellene i Romsdal, og situasjonen virker nå ganske frosset etter de siste dagers oppstuss. I natt var det hele FIRE minusgrader.

Mange vil si at det måtte gå galt. Den såkalte MANNEN, av norsk avstamning, har i tusener av år vært fullstendig ukjent. Plutselig skulle han stå i rampelyset. Alt som kunne krype og gå av presse og oppmerksomhet var på plass. Direkte sendinger. Ustanselig. Hele tiden. Noe sånt hadde aldri skjedd før. Apokalypsen ble berammet til samme kveld. På fredag ville det være helt naturlig at man ble invitert som gjest hos Skavlan eller hos Thomas og Harald for å snakke ut om en dramatisk uke.

Det var en stund usikkert hva som førte til at situasjonen ble avklart i Romsdal. Men så kom en pressemelding som forklarer at  justisminister Anders Anundsen viser en imponerende handlekraft og i dag onsdag 29.10 drar på såkalt synfaring til fjellet Mannen i Romsdal.

Gudskjelov! Det var ikke et minutt for tidlig.

Programmet er som følger
13:40 Innkomst Horgheim i Romsdalen.
13:45 Synfaring av «Mannen» med helikopter
14:15 Orientering om situasjonen
15:15 Møte med pressa og lokalbefolkning

Mer om saken her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar