hits

Umoralske kvinner, grafsing og hvordan du ikke blir tatt

-Sykefravær skyldes ikke umoralske kvinner, melder Arbeidstilsynet i en pressemelding som kom i dag. Siden jeg er veldig interessert i umoral så kastet jeg meg straks over temaet.

Denne interessen for umoral skjer samtidig med at hele Norge sitter og snoker i skattelistene om hvem som tjener mest eller minst og hva naboene egentlig driver med i dette landet.

Misunnelse er en herlig motor som putrer og går på nettet. Nettavisen har til og med laget en egen søkemulighet som lager oversikter over alle kommuner i Norge og lager ti på topplister. Jeg søker da straks på en rekke kommuner nord for Trondheim, men finner ingen. Jeg vet ikke om dette betyr at Nettavisen har glemt alle de nordligste fylkene eller om det fins en mer avansert forklaring.

Nettavisen har dessuten forsket på hva glamourmodellene tjener og er så elskverdig å bringe flere bilder av dem. Særlig oppsikvekkende er bildet av SOPHIE ELISE, som ligger i sengen og røyker. Det er sikkert helt tilfeldig at hun akkurat da bildet ble tatt lå i sengen i en forvridd positur. Det skyldes sikkert at hun hadde behov for en hjemmedag for å komme litt til hektene etter strevsomme bloggdager.

Legg dessuten merke til snurreaskebegeret som SOPHIE ELISE bruker. Slike askebegre ble jo sist sett på 1950-tallet, og ble fjernet for sin påtrengende evne til å stinke, spre vond lukt og dårlig stemning. Når SOPHIE ELISE fortsatt bruker snurreaskebeger så viser det bare hvor ujålet og flott hun er, slik at hun kan ta seg litt bra ut og komme på topp skattemessig. Og ellers.

Vil man ha slutt på GRAFSINGEN så forklarer VG hvordan man gjør det her. Dagbladet på sin side viser deg hvor enkelt det er å snoke her. Avisa Finmarken forteller deg hvordan du kan snoke uten å bli tatt her. Også Aftenposten har laget saken " Slik unngår du at naboene ser inn", men den handler strengt tatt om noe annet.

Man kan også legge merke til avisa Budstikka, som etter å ha søkt i skattelistene har funnet ut at alpinhåpet Aleksander Aamodt Kilde bare tjente fire kroner i fjor. Vårt Land har et oppslag om at du får din lønn i himmelen, men nevner ingen ting om skatten, bare at det er mange prester som oppfører seg direkte upassende. Og sånn går no dagan i medie-Norge.

SOPHIE ELISE med snurreaskebeger

#SOPHIEELISE 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar