hits

Går på do for å trene eller sove

Du har sikkert mange ganger lurt på hva folk egentlig gjør på jobben. Nå er det kommet en undersøkelse som viser at de sitter der og gleder seg til å gå på do.

Undersøkelsen er utført av SCA og merkevaren Tork som er leverandører av tørkepapir og andre hygieneløsninger til blant annet offentlige toaletter.

Tre prosent av de spurte bruker toalettet til å trene eller til å ta seg en lur. Hva slags trening det er snakk om sier undersøkelsen ingen ting om. Den avslører heller ikke hvor lenge de sover. Men her er det åpenbart bare fantasien som setter grenser.

11 prosent svarer at de går på do for å få ut frustrasjon. Toalettet er et fint sted og for eksempel stå å skumme av raseri. Eller kanskje man bare trenger en lang og god pause. Være litt for seg selv. Finne den helt store roen. Kanskje meditere litt. Drive med yoga. 15 prosent sier at de går på do for å få litt fri. 10 prosent går også på do for å snakke sammen om private og fortrolige ting.

Når man leser disse tallene er det forståelig at halvparten av respondentene sier at de ønsker at arbeidsgiver la mer vekt på kvaliteten av toalettrommene der de jobber. 1 av 5 er ikke fornøyd med ledelsen på dette området. Og 1 av 3 ansatte synes det ikke er mange nok toalettrom der de jobber.

Sånn er det i arbeidslivet. Alltid er det noen som skal klage.

Mer om undersøkelsen her

Ditt nærmeste fristed. Tid for å trimme
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar