hits

Lyver om forbud mot klining

Stortinget vedtok fredag morgen en lov som forbyr klining på offentlig sted og du får 1.500 kroner i bot hvis du bryter loven etter 1. november, melder bloggeren Famez. Han ble dermed Norges mest leste blogg med over 58.000 lesere på tirsdag denne uken.

Famez er en 24 år gammel mann fra Bergen som har spesialisert seg på meget oppsiktsvekkende nyheter om sex og annet. Hundretusener har for eksempel lest hans historie om en jente som samler på brukte kondomer som hun henger opp i leiligheten sin. Nå er det vanskelig å vite om disse historiene er sanne siden Famez konsekvent ikke oppgir kilder. Famez tjener for øvrig trolig fett på annonser på bloggen sin. Man kan kontakte ham ved hjelp av en hotmail-epost, men noe navn er det umulig å finne.

Jeg ble nysgjerrig på denne Klineforbudsloven og startet derfor noen søk på nettet. Famez postet saken om klineforbudet søndag 28. september. Når han skriver at Stortinget vedtok saken fredag må man gå ut fra han mener fredag 26. september.

Det er i så fall oppsiktsvekkende siden Stortinget trer sammen for første gang etter ferien den 1. oktober. Det ble altså ikke vedtatt noe som helst i uka som gikk. Ikke tidligere på sommeren heller. Mer om Stortinget her.

En annen ting som er litt rart er at ikke noen andre i pressen har fått snusen i Klineforbudsloven. Når jeg søker i Kvasier får jeg null treff. På Google finner jeg at enkelte skoler har innført forbud mot klining og det har gitt stor oppmerksomhet i pressen, samt en masse debatt og protester. Mest kjent er forbudene på Løpsmark skole i Bodø, Fagerheim skole i Vestfold og ungdomskolen i Holtålen i Trøndelag.

Men ellers finner jeg ingen ting. Absolutt nada. Det nærmeste jeg kommer er oppslaget "Borten Moe kliner til" som er en nyhet fra Naturvernforbundet, men den tror jeg handler om noe annet enn folk som kysser. Men sikker kan man ikke være, siden saken handler om Senterpartiet. Se for øvrig petiten "Verre enn sex, løgn og brevbomber".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar