hits

Nye botsøvelser for Petter Northug


Det er jo ikke lett å finne på botsøvelser som Petter Northug burde satse på for å gjøre det godt igjen etter at han fyllekjørte med sportsbilen sin i mai. Nå har Coop funnet på en reklamefilm der Petter fremstår som en helt utrolig alminnelig nordmann som sitter i kassa i butikken og prøver å sjekke opp damer.


Det beste en verdensmester kan gjøre er å være en av oss. Han bør dessuten være svært, svært alminnelig. Ja, det beste er om han sitter i kassa på Coop og tar i mot varer og tuller litt med kundene, skal vi tro reklamen.

Reklamebyrået har åpenbart gjort en kjempejobb. Å gjøre Petter til en helt alminnelig fyr er jo slett ikke lett. Jeg mener, man skal jo ikke ha vunnet så veldig mange VM-titler eller sittet lenge med Aylar på fange og spilt poker i Las Vegas eller flydd lavt i privatfly eller sportsbil, med en hardkokt mine bak mørke solbriller, før det likesom ikke er noen vei tilbake.

Jeg ser for meg hvordan reklamebyrået har svettet for å finne på hvordan de kunne redde Petter ut av knipa og bygge opp hans renomme og image på ny. Jeg mener, det fins jo så mange forskjellige botsøvelser å velge i.

Å måtte drasse rundt med ei diger blykule, festet til foten med ei lang og tung lenke, er jo en klassisk variant. Problemet er bare at Petter kunne finne på å forveksle denne botsøvelsen med trening og rett og slett trives med straffen.

En annen klassiker er å stå i gapestokk, eller helt alminnelig mediedekning som det heter i våre dager.

Gapestokk var et strafferedskap, som før i tida var plassert på torget eller foran kirken for å stille ut den dømte til allmenn spott og spe, i følge Wikipedia. Nå kan det jo tenkes at gapestokken eller nyhetsdekningen ikke ble opplevd som en hard nok straff og at man derfor burde tvinge Petter til å delta naken i "Paradise Hotel" eller delta i en variant av "Skal vi danse" som kan hete "Så du tror du kan gå på ski". I denne sjangeren er det for øvrig veldig mye rart å velge i. Se petiten "Så du tror du kan pule".

Nå kom jeg akkurat på en ide til neste reklamefilm for Petter. La ham gå et "barneskirenn" og tape. Eventuelt så kan han bli trener for fotballandslaget, men det er kanskje å dra straffen litt for langt.

#PetterNorthug #straff

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar