hits

Det er BRA for folk å ha sex i rumpe!"Det er BRA for folk å ha sex i rumpe!", er overskriften på et fyldig illustrert innlegg fra Jenny som skriver bloggen "Supermamman", og som i dag opplever en god del støtte, noe hat og en hel del avsky. Også kalt en vanlig dag i kommentarfeltet.

Jeg oppdaget innlegget på fronten av Nettavisen i dag tidlig. Jenny profilerer seg selv sammen med sin datter og stråler av glede på bildet som ligger på toppen av bloggen. Samtidig legger hun ut et digert bilde av rumpen sin og resten av kroppen på vei inn i dusjen, sammen med detaljer om sexlivet. Til nå har hun høstet 72 kommentarer og blitt delt 199 ganger.

Hvor mange flere ganger dette kommer til å bli delt og spredt og kjent av alle, mens datteren vokser opp vet jeg ikke. Jeg vet bare at hvis det var min datter så hadde jeg fått vondt i magen.

Det er veldig sannsynlig at det meste som var tabu før ikke er det lenger. Grenser flytter seg fortere og fortere. Men en ting som ikke forandrer seg noe særlig er barns evne til å være nådeløse. Mot hverandre.

Jeg snakket nylig med en kar jeg kjenner som vokste opp på Sørlandet. Han fikk eventyrlig mye juling fordi foreldrene hadde gjort noe dumt som de ble dømt for.
- Det gjorde oppveksten til en skrekkfilm, forteller min kjenning.

Bloggverdenen øker i dag dramatisk faren for å oppleve de verste ting. Blogger og kommentarer er ofte en blanding av underholdning og sjikane. Det er lett å glemme at det faktisk sitter en liten jente et sted i Norge i kveld som risikerer å få det fryktelig vondt i tiden som kommer.

#barn #sårbarhet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar