hits

Mann, vær stolt av puppene dine

"Mann, vær stolt av puppene dine" er en av bøkene som av en eller annen rar grunn ikke er skrevet. Ennå.

Det er flere tusen nordmenn som hvert år finner ut helt på egen hånd at de vil skrive en bok. Nesten alle sammen oppdager at det å bli refusert er leit. Da er det fint å kunne gi ut bøker på eget forlag.

Dette er en ny trend. "Fifty Shades of Grey" er for eksempel noe som Erika Leonard James fant ut at hun kunne gi ut på eget forlag. Over hundre millioner solgte bøker senere, sitter Erika og er veldig fornøyd med seg selv. På eget forlag får hun beholde mye mer av inntektene enn hun ellers ville fått.

Hvordan kan man kopiere denne suksessen? Det gjelder åpenbart å ta for seg et skikkelig flaut tema. Å finne ut hva som nordmenn syns er flaut å lese, kan derfor være lurt.

Det er flauere å lese Bibelen enn mykporno, mener 1 av 5 nordmenn, i følge en undersøkelse. Å skrive noe som ligner på Bibelen kan derfor være veien å gå. Bibelen er jo som kjent verdens mest solgte bok.

Å utforske flaue ting er ikke lett. Men man kan ta seg en tur dusjen i svømmehallen. Her har jeg sett noen herrer som hvis de levde i Danmark trolig ville blitt regnet som små fjell. Når en slik kar har storrengjøring av kroppen sin, er det en møysommelig prosess som krever stor tålmodighet og en rekke tekniske ferdigheter. Her kunne man selvsagt skrive en rekke selvhjelpsbøker. Det er åpenbart et marked for økt selvfølelse og boken: "Mann vær stolt av puppene dine."

En annen mulighet er å lage bøker av TV-seriene "Pinlige sykdommer" eller "Paradise Hotel". Her bør man vite at 1 av 3 plages av hemoroider, i følge lommelegen.no, men de vil ikke snakke om det. Mer om saken her.

Man kan også nevne såkalte sitatbøker. Her er det mye å velge i. Jeg vil særlig fremheve "Mine beste sitater fra OL i Sotsji" av Gerhard Heiberg. Se petiten "En utstoppet versjon av Gerhard Heiberg". "Spleiselag" av DNB-sjef Rune Bjerke burde også ha gode muligheter. For ikke å snakke om "36,9" av Thorbjørn Jagland. Se petiten "Verdens største ledere, Jagland ikke nevnt."

En mer dagsaktuell mulighet er å skrive bok om stortingspresident Olemic Thommessen og hvordan det føles å si blankt nei til å møte Dalai Lama, fredsprisvinner fra 1989 som kommer på norgesbesøk i begynnelsen av mai.

"Å gjenreise Sovjetunionen steg for steg", en lærebok av Vladimir Putin, er også en mulighet, men da er vi over i tragedien, og det selger trolig dårlig. Men hvis Putin skrev boken "Jeg er stolt av puppene mine", så tror jeg det vil selge ganske bra.#mannepupper #putin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar