hits

Trofémann tjente 100 millionerKjell-Erik Østdahl er en slags vakker pokal med hår på brystet. Han er en såkalt trofémann som værdamen Siri Kalvig har sikret seg.


Dagens Næringsliv, Nettavisen og en rekke andre har de siste dagene anstrengt seg for å bringe nyheter om at Siri Kalvigs ektemann tjente 101 millioner kroner på to år, mens han jobbet i et oljeselskap i Paris. Kjell-Erik Østdahl selv er beskjeden og vil ikke utale seg til pressen om saken.

I et hjemme-hos-intervju med Dagbladet forteller Siri at Kjell-Erik jobber mye. -Han har en kjempebra jobb som han trives veldig godt med. Jeg visste jo før vi flyttet at dette ble litt hans greie. Det handler om å gi og ta. Han jobber mer enn meg, og det er ok for begge. Vi har pratet ordentlig om det, sa Siri til Dagbladet i 2012. Når hun viser frem sin velstand og suksess for andre er Kjell-Erik en helt naturlig del av bildet.

Etter at Siri skaffet seg Kjell-Erik som trofé har han fått være med på både det ene etter det andre innen glamour. Er det ikke «Skal vi danse» så er det «Gullruten». Se og Hør har elsket Siri og hennes mann, gjerne med oppkneppet skjorte og masse hår på brystet.

For å fortjene å bli kalt en trofémann, er det flere betingelser som må være oppfylt. Det viktigste er selvsagt at kvinnen er økonomisk vellykket og meget pen. I Siris tilfelle er det få i Norge som vil bestride disse kvalifikasjonene. En trofémann må på sin side være en fysisk attraktiv afære. Alle som har sett "Skal vi danse", med paljetter og det hele, vil sikkert stønne enig.

For å være trofémann er det dessuten vanlig å gå gjennom generøse skilsmisseoppgjør. I noen tilfeller gjentar mønsteret seg gjennom  flere ekteskap. I følge Se og Hør har Kjell-Erik og Siri vært på randen av skilsmisse, men det vakreste av alt er at de har klart seg og nå holder de kjærligheten høyt, i følge bladet.

Jeg blir helt rørt her jeg sitter. Det er jo nesten som om Siri har tatt olympisk gull. Ikke bare har hun vunnet en kjempekjekk mann. Enda mer praktisk og flott er det at mannen har klart å tjene over hundre millioner på rekordfart. Det er pokalen sin det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar