hits

Er mannen farlig eller?Følgende har jeg hørt helt selv på NRK radio. Et menneske var skutt ned og drept i Oslo og store politistyrker jaktet på den bevæpnede desperadoen. Midtveis i jakten spurte reporteren politiet: Er mannen farlig eller?

En annen favoritt er fotballspiller Odd Iversen som skulle beskrive hvordan det var å bomme på en straffe og som sa: "Det var som å kjøre over et lite barn".

Jeg kan også noe uklart erindre at Arne Scheie skal ha utalt at «Nå er vi i den pussige situasjon at nier`n på begge lag har fått gult kort... (pause).. bortsett fra Ungarn».

Jeg var for øvrig svak for Dagsrevyens Olav Gran Olsson som spurte statsministeren: "Hvordan kan det ha seg at De, hr. Bratteli, som har så lite utdannelse, vet så meget om økonomi?"
Han fikk da raskt til svar: «Og jeg lurer på hvordan kan det ha seg at De, hr. Olav Gran Olsson, som har så mye utdannelse, vet så lite om økonomi?».

En slags rekord har likevel Dagsrevyens Erling Borgen. Han var blant de første TV-reporterne på stedet etter at et skip hadde brast inn i ei svensk bru slik at brua raste sammen på midten. I mørke og tåke så ikke bilistene faren og kjørte rett i døden.

Erling Borgen intervjuet et vitne på direktesending. Vi kan se Borgen stå sammen med en liten svensk mann.

Mannen sier:
- Først kom det en liten personbil og jeg hørte et plask. Deretter kom en lastebil og et større plask. Men så kom en diger trailer
Borgen bryter ivrig inn:
- Hva skjedde? Ble det et kjempeplask, eller?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar