hits

I tilfelle skilsmisse: Lekker og innholdsrik kropp

Nå vil jeg på ingen måte si det at jeg står i fare for å bli skilt. Men jeg er tilhenger av å være forberedt. Hvis det verste skulle skje. Jeg har derfor begynt å tenke på markedsføringen av kroppen min. Jeg har derfor studert ordbruken i boligannonser og plukket opp en masse fine formuleringer.

Jeg har skamløst valgt å benytte boligannonsene som sto på trykk i Bolig-bilaget i Aftenposten torsdag 10. oktober i år ("150 boliger til salgs"). Jeg vurderte først å bruke lørdagsutgaven av Dagens Næringsliv, men her psyket jeg ut ganske raskt. Det ble for svulstig. Det må jeg bare si. Jeg vil jo gjerne fremstå som noenlunde oppnåelig.

Jeg må innrømme at noe av det første jeg falt for var uttrykket "Kommer for salg". Jeg liker strategien, å skape forventninger. Bygge opp stemningen. Kan du si. "Helt unik" - "Må sees!" Det er meg.

Det andre jeg fant var overskriften "Nylig oppgradert til dagens standard, samtidig som man har bevart det klassiske utrykket med originale detaljer". Dette vil jeg hevde at det er full dekning for å si. I mitt tilfelle. Hvis man ser bort i fra noe etterslep hva gjelder vedlikehold så bedriver jeg kontinuerlig oppgradering ved hjelp av sykling, svømming og noe manisk tråling i skauen etter sopp. "Visning etter avtale".

Jeg er dessuten såkalt hel ved, eller som det heter på side 44 i Aftenposten: "Fantastisk tømmer med rosemaling. Absolutt ingen råte."

Hvis man for øvrig ser nærmere på kroppen min så vil man trolig oppdage at den er blitt godt voksen og at det kan være naturlig med overskriften "Siste salgstrinn - det er nå eller aldri". Jeg kan sikkert også være "En urban oase", tilby "Sol hele dagen", samt være direkte "Barnevennlig og idyllisk".

Det kan videre være en ide å gå systematisk til verks. Hvis man ser for seg Baard så er han jo nesten to meter lang. Hodet er "Plassert høyt, ligger fritt med storslagen utsikt". Når det gjelder magen så er den "Påkostet", "Pent opparbeidet", "Svært innbydende", har en "Sentral beliggenhet" og er til tider "Herskapelig".

Kroppen er på en måte "Horisontaldelt". Der ryggen slutter vil man finne en "Fantastisk endeløsning over fire plan med høy standard". Det er dessuten "Separat kjellerinngang".

På motsatt side, i skrittet, vil jeg si at man finner en "Stille og sentral beliggenhet", og et "Sjarmerende Oppussingsobjekt". Dette området er særlig "Oppvarmet om vinteren" (Jeg er nøye med å bruke stillongs). "Uten gjenboere". "Ingen forkjøpsrett". "Først til mølla".

Når det gjelder de nedre deler av kroppen så snakker vi her om noen lange pipestilker, "Arealeffektivt utnyttet", og jeg går gjerne i sandaler, "Luftig og smakfullt". "Lave felleskostnader".

Alt i alt vil jeg si at jeg er "Moderne, tiltalende og romslig", med "God takhøyde". Ofte kan vi snakke om "Havsutsikt" (noen ganger også elver eller småvann). Jeg kan dog ikke tilby "Alle faciliteter", men det går "Buss i de fleste retninger".

Ønsker forøvrig gjerne velkommen i "Store grøntarealer".

Omkostninger: Minimale.
Byggeår: 1962.

Nå kom jeg akkurat på noe lurt. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt slike visningskilt som eiendomsmeglere bruker? Slike med en pil på. Jeg kunne ha et skilt stående ute i gangen på jobben.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar