hits

Tone Damli Aaberges glorie til låns

Kjære Pave Benedikt XVI. Dear Popenes! Hei igjen. Viser til tidligere brev der jeg søker om at Tone Damli Aaberge skal bli helgen. Jeg må dessverre opplyse om at det er en hel del negativ utvikling i saken.

La meg sånn helt innledningsvis får gratulere deres Høvelbårenhet med at dere maktet og se helt bort i fra alle sterke reaksjoner og faktisk gikk av som pave den 28. februar. Vi vil også beklage at det norske folk ikke har vært mer opptatt av valget i Italia og hvordan dette står i fare for å dytte hele den europeiske økonomien ut for stupet.

Som deres kort Høllbarhet sikkert har fått med seg er det i Norge en form for full oppløsning etter at det mandag ble kjent at  Tone Damli Aaberge og hennes forlovede Aksel Hennie, likevel ikke skal gifte seg til sommeren, men går hver til sitt skritt eller hvor de nå skal. Snufs.

Alle former for krefter har kastet seg inn i denne saken for å bidra til den allmenne oppstandelse.  VG-ansatte sender for eksempel spydige meldinger på twitter fordi TV2 ikke dekker bruddet i sine nyhetssendinger. Advokat John Christian Elden er på sin side i fyr og flamme over muligheten til å hjelpe Tone med å få stengt blogger som skriver stygt om henne. Og gardist Haakon Blengsli har valgt å invitere Tone på årets gardeball.

Akkurat det siste er litt irriterende for de som har syslet litt med tanken om å be med Tone på kino, men man velger her å være imponerende generøs og ønske gardisten lykke til. Den unge mannen behøver slett ikke å være nervøs for sine prestasjoner og er helt sikkert oppmerksom på at det ut over kvelden blir betydelig  fokus på å beherske perfekt wienervals og at Tone er en mester i dette etter å ha deltatt i "Skal vi danse".

Nå kan man dessuten forestille seg hvordan Skavlan (også kalt Kåte Fredrik) eller Harald og Thomas eller Dorthe Skappel denne uken har vært på tilbudsiden og ringt etter tur for innsmigrende å ville gi Tone en helt unik mulighet til å sitte på TV-kvelden og fortelle hva hun føler nå, kanskje også for hvem, slik at en million nordmenn i alle fall får noe med seg denne helgen.

Ikke siden Kåre Conradis og Rune Rudbergs mobilbilder etter tur kom på å avveie for noen år siden har vi sett større interesse for hvordan deler av kjendislivet kan komme i bevegelse.  Det kan nå være all grunn til bekymring for hva som blir det neste. Under de rådene omstendigheter blir det derfor vanskelig å opprettholde søknaden om å gjøre Tone til helgen. I alle fall akkurat nå.  Vi vil derfor anbefale at saken settes litt på vent, eventuelt at hun får en glorie til låns, på prøve, liksom.

Yours sincerely. På vegne av vanvittig mange. Fortsatt lykke til med alt for tidlig avgang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar