hits

Hva som kan skje med en død katt

Det er nå all grunn til å fortelle en historie fra virkeligheten som er helt sann. Even forteller om sin mor. Hun kom i skade for å kjøre på en katt i Bergen i sommer.

Katten døde momentant. ? Dette var leit, men hva skal jeg gjøre nå? Jeg kan jo ikke bare la katten ligge her i grøften, tenkte Evens mor. Hun puttet katten i en plastpose som det sto Kiwi på, la posen i baksetet og kjørte videre til et kjøpesenter for å handle. Det var en meget varm sommerdag i Bergen. På parkeringsplassen kom mor til å tenke på at katten ikke kunne ligge der i bilen og lage lukt i varmen. Derfor tok hun posen ut og satte den i skyggen, ved siden av bilen.

Mor gikk 100 meter i retning butikken. Plutselig ser hun en gammel dame som går og lusker mellom bilene på parkeringsplassen. Damen går bort og stjeler det hun tror er en Kiwi-pose med gjenglemte matvarer. Hun forter seg videre til enden av parkeringsplassen og setter seg på en benk for å undersøke fangsten. Hun åpner posen, setter i et skrik og besvimer.

Dette skaper selvsagt en hel del oppstyr. Noen ringer etter ambulanse. Hjelpen kommer. Den besvimte damen blir lagt på en båre. Ambulansepersonellet legger plastposen i fotenden og kjører av sted. Slik går det til at det første den gamle damen trolig ser når hun våknet opp på sykehuset er en pose med en død katt i.

Som Fantomet ville sagte det: "For de onde er skjebnen hard".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar