hits

Nå blir nok kona kåt

" Hvis du løper ut og måker vekk all snøen, så skal jeg ta tiden på deg". Samlivsekspert Solveig E. Vennesland sa ikke dette. Isteden sa hun at ?Menn som måker får mer sex?.

Solveig E. Vennesland fortalte nylig til Agderposten at kvinner vekkes seksuelt når de ser mannen slite med snøskuffa. Denne opplysningen skapte alminnelig stor begeistring i Nettavisen og en rekke andre steder og har til nå blitt delt over 20.000 ganger på sosiale medier.

skal man i utgangspunktet ikke se helt bort i fra at det fins en rekke uhyre intelligente menn i Norge.  Noen av dem har sikkert høyere utdannelse, kanskje blitt konsernsjef eller statsminister eller trener i Vålerenga eller noe annet krevende. Hvis en sånn kar våkner opp i sengen, for eksempel en søndag morgen, og ser at kona har satt frem støvsugeren, så er det flere muligheter.

Støvsugeren kan jo være et slags sexleketøy.  Ja, altså, ikke i bokstavelig forstand, men mer som et slags sentralstimulerende tiltak.  (Dette må ikke forveksles med sentralstøvsuger, som er noe helt annet). Men altså, hvis mannen nå straks spretter opp og jobber seg svett, gjerne i bar overkropp slik at svetten kan fremheve musklene, mens husarbeidet går unna i en fei, så kan det tenkes at fruen, som har sovet frempå, roper ham tilbake til køya etter endt dyst og gjør seg klar for belønningen.  Det kan tenkes.  Det kan det.

Men, i disse dager står som regel 20 kuldegrader og kvesser klørne på husveggen. Der ute i mørket er det en typisk morgen. En typisk nordmann ligger da trolig under dyna og har et øyeblikks fred og ro med seg selv. Nå må han begynne å grue seg til å ta fatt på dagen. Vinteren laver ned.  Der ute står gjerne bilen som skal brukes til å kjøre barn i barnehagen og foreldre på jobb. Bilen er et nedsnødd og nedfrosset sammensurium av metall, innesperret av barrikader av is og snø som brøytebilen har veltet opp foran innkjørselen.

En typisk nordmann blir vel ikke alt for ofte forvekslet med seksuelle villdyr. Skal vi være ærlige så er det vel mer snakk om forholdsvis utrent materie.  Kroppen er gjerne et sett med tilfeldige deler som henger og slenger ganske ubrukt. En typisk nordmann kan også tenkes å ha dårlig rygg, risiko for hjerteinfarkt og betydelig manglende innsikt i egne begrensinger. Å friste en slik kar med sex kan med andre ord lett få stygge konsekvenser.

En råkald morgenstund kan en typisk nordmann, fylt av sexlengsler, kanskje ha klart å karre seg ut i isødet og begynt å løfte tung snø, og ganske fort ha gått på en smell. Derfor ligger han med prolaps i ryggen, og vrir seg i smerte og er helt ute av stand til å røre seg. Kanskje snør det mye, slik at han langsomt blir til en liten haug sammen med de andre haugene på gårdsplassen, og dermed forsvinner vår mann, helt. Da tenker han sikkert: ?Nå blir nok kona kåt?. Han tenker nok det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar