hits

Du kan alltid gjøre en ny entre

- Helvete, Tor, vi har gått i feil teater.

- Hva mener du?

- Vi skulle på ?Mormor og de 8 ungene i skogen?. Men nå sitter vi ser på en masse nisser. Det er ikke nisser i ?Mormor og de 8 ungene i skogen?. Det er jeg helt sikker på. Vi må komme oss ut.

De to mennene reiser seg brått opp og evakuerer fra salen via nødutgangen og ut i bakgården.

En gruppe på 50 bodøværinger skulle rett før jul oppleve ?Mormor og de 8 ungene ? Huset i skogen? i Bærum Barneteaterets forestilling i Sandvika. To fedre kommer løpende etter at alle har gått inn og stykket har startet. De finner seg et par vilkårlige plasser i mørket. Nå er det en stund siden disse karene leste Anne-Cath. Vestlys stykke, men såpass husker de i alle fall at det ikke var nisser med i boka. Derfor evakuerer de raskt via nødutgangen. Ut i bakgården blir de litt i stuss og bestemmer seg for å lete etter riktig teater. De går rundt bygningen og kommer inn hovedinngangen for andre gang. Der står jeg og selger vafler.

- Er dette ?Mormor og de åtte ungene?, spør den ene pappaen.

- Det er det, svarer jeg.

- Da er vi klare for å gjøre et nytt forsøk, sier mannen.

Av denne historien kan man lære flere ting. For det første gjelder det å følge med på detaljene når kona forklarer hva dere skal drive med og hvor det skal skje. For det andre er det viktig å stole på magefølelsen. Finner du det riktig å evakuere, ? så gjør det. Man kan alltid gjøre en ny entré. Dessuten vil det da kunne by seg en ny anledning til å kjøpe en vaffel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar